Perfectionista, atenta la detalii si sugestii, tot timpul in trend cu designul de interior.

Etapele proiectului: ANA MAXIM

O data ce ati luat legatura cu mine, vom parcurge impreuna o serie de pasi care va vor ajuta la o buna desfasurare a proiectului. Consilierea reprezinta prima etapa si este momentul in care se vor purta primele discutii despre idei, materiale, culoari si functionalitatea viitoarei amenajari a casei dumneavoastra. Sunt studiate cataloage de produse si se aleg piesele de mobilier, obiectele decorative, corpurile de iluminat, materialele de finisaje pentru case si multe altele. Aceasta etapa este o etapa importanta pentru definirea stilului case, a spatiului pe care il avem la dispozitie si directiei in care va merge proiectul.

In cea de-a doua etapa se realizeaza conceptul de desing. Discutiile de la prima etapa se materializeaza. Sunt prezentate planuri cu functiuni si circulatii, schite,concepte. Ideile prezentate in planuri si schite sunt discutate si impreuna cu designerul se ajunge la o concluzie in urma careia proiectul incepe sa prinda contur.

Etapa a treia: proiectare si vizualizarea 3D pentru case. Proiectul este prezentat prin intermediul imaginilor tridimensionale fotorealiste. In acest moment interiorul spatiului apare intr-o realitate virtuala, asa cum va arata in final. Imaginile va dau o idee despre ambianta si atmosfera interioarelor asa cum au fost gandite si in care dumneavoastra va puteti regasi ca personalitate si confort . Din acest moment proiectul este stabilit si se trece la urmatoarea etapa.

Etapa a patra etapa: planurile pentru proiectul de interior design ce vor contine detaliile proiectului, cu planul de compartimentare, trasee, fuctiuni, amplasamenti mobilala conform unui stiudiu ergonomic prealabil si inclusive tipul de finisaje discutat.

A cincea si ultima etapa, impreuna cu designerul de interior se vor face vizite la furnizori, se comanda materialele si suntem gata de treaba.

Este cunoscut fatul ca nici un proiect nu este 100% identic cu o cladire pe care o construim, renovam sau redecoram. De aceea pe parcursul executie lucrarii, se vor face vizite pentru ajustarea si gasirea solutiilor tehnice functie de ceea ce se gaseste in teren.

Parteneri

Piatra naturala
Sanitare
Tencuieli decorative
Parchet
Profile decorative
www.huianu.ro